Ervaringen van mijn cliënten

Vandaag een acces bars behandeling gehad bij Maria in haar prachtige nieuwe praktijkruimte. Door de behandeling voelde ik al snel warme stromingen in mijn lichaam, dat voelde heel inspannend en daarna op een fijne manier lichter in mijn hoofd. Een goede ervaring dus. Daarnaast is Maria ook een hele lieve vrouw met een fijne uitstraling en heeft 100% aandacht voor je.

– Antonia

Vandaag een hele fijne rustgevende acces bars behandeling gekregen van Maria. In een fijne omgeving lekker even tijd voor jezelf. Maria is een lieve, warme vrouw die rustig de tijd neemt zodat je je snel op je gemak voelt. Zeker een aanrader!

– Sandra

De eerste ontmoeting met Maria was heel aardig en zacht, ik voelde me 100% veilig en op mijn gemak bij haar. De sessie bracht me bij een nieuw niveau van raakbaarheid, rust en openheid die ik niet zo snel toelaat. Maria was liefdevol aanwezig een creëerde een bedding waarin ik los kon laten. Na afloop voelde ik vooral heel veel dankbaarheid en liefde. Heel fijn om op deze manier aandacht te hebben voor mijn lijf en mind. The start of something new.

Maria is enorm liefdevol en betrokken bij haar cliënten. Recent keerde zei zich wederom in mijn leven op een hele bijzondere manier. Dit heeft een geresulteerd in een enorme verbondenheid. Tijdens mijn ziekte kwam zei zelfs naar het ziekenhuis, voor behandeling en steun. Ook dagelijks contact en kracht stuurde zei mij op afstand. Dit is voor mij zeer heilzaam geweest waar ik enorm dankbaar voor ben!

Dankjewel Maria, jij maakt echt een verschil met wat je doet om mensen te helpen! Je bent een prachtig mens en enorm waardevol. Vol lof raad ik iedereen aan om bij Maria haar Praktijk Refresh yourself een afspraak te maken. Het zal je heel veel brengen op vele gebieden in je leven

– Marleen

de behandeling reiki mogen ontvangen. was heerlijk en erg rustgevend. je komt echt tot rust.
maria neemt alle tijd en rust voor je en is heel behulpzaam meegaant en je kunt een hele goede geslrekken voeren met haar.
luisterend oor en kan je op de goede weg helpen als je even je balans kwijt bent.
voor mijn een toppertje!!
ga zo door het is zeker een aanrader kennis te maken met maria en haar behandelingen.

– Marie-Antoinette

Het is elke keer weer een fijne ervaring bij Refreshing Yourself.
Maria is een lieve en warme vrouw en in de gezellige praktijkruimte voel je je meteen op je gemak.
Ik heb heel veel baat bij de Access Energetisch Facelift behandeling, ik ben veel minder vermoeid en heb veel minder last van stress. Ik voelde me na 1 behandeling al een heel ander mens.

– Renée

Ik vond het een overweldigend ervaring…. Het is nu 5 dagen geleden, dat ik de behandeling heb gehad en ik voel een positieve verandering. ThanXx

– Petra

Op vrijdag 26 augustus ging ik voor een Bars behandeling naar Maria. Zelf heb ik de Bars methode jaren geleden geleerd en ook gegeven aan mensen maar nu zat ik zelf in een periode dat het wat minder ging met me, vooral op mentaal gebied. Ik heb Maria ontmoet tijdens een retraite en toen contact met haar gehouden. Ik vond haar toen al een warme persoonlijkheid. Tijdens de Bars behandeling die ik bij haar kreeg voelde ik wat spanning in mijn nek, maar mijn voeten werden lekker warm wat wel prettig aanvoelde, want ik was wat slecht geaard. Ik kon de weldadige energie in haar handen ervaren. Ook hebben we op een relaxte manier met elkaar gepraat. Direct en na de behandeling voelde ik me rustiger in mijn hoofd en stroomde ik beter door. Zeker voor herhaling vatbaar, dank je wel Maria 🙌

– Roos

Ik heb na de behandeling gemerkt dat ik meer energie had. Ik ga dit ook vaker doen. Ik heb er zeker baad bij gehad.

– Noä

Afgelopen vrijdag heb ik mijzelf getrakteerd op een access bars behandeling bij Maria. Na de behandeling voelde ik mijzelf lichter, met weer meer ruimte in mijn hoofd en ontspanning in mijn lijf. Heel fijn! Maria is een lieve warme vrouw met tijd en aandacht voor jou.
 
 

– Janica

Wat een bijzondere ervaring. Nieuwe inzichten gekregen waar ik zeker iets mee kan doen! Maria neemt de tijd voor je, geen enkele vraag is vreemd. In de maatschappij waarin wij nu leven moet alles snel en gemakkelijk, bij Maria vergeet je dat even allemaal. Zeker voor herhaling vatbaar!

– Marsha

Voel je vrij om je ervaring met mij te delen via mail of WhatsApp.
Ook ben je welkom om je beoordeling achter te laten op Google.
Ik zorg dat ze uiteindelijk een mooi plaatsje krijgen op mijn website.