Access Bars:

De energetische behandeling filtert wat geen bijdrage meer levert aan jou als persoon. Zoals je je telefoon en computer regelmatig een update geeft en alle onnodige troep eruit filtert kun je dat ook bij je lichaam en geest doen. We zorgen heel goed voor onze ouders, kinderen, dieren en andere dierbaren. Helaas heeft de snelheid van de huidige maatschappij wel gezorgd dat we ons zelf steeds vaker wegcijferen, vergeten en zelfs uitputten.

Er is kracht nodig om open te zijn dat je ook voor jezelf zorgt. Jezelf belangrijk vinden is niet iets waar mensen mee te koop lopen. Te vaak wel met een overvolle agenda, nooit tijd kunnen vinden voor zichzelf en rennend door het leven gaan en hiermee ook heel veel stress gerelateerde klachten zelf ontwikkelen.

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken. Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een behandeltafel, terwijl de 32 punten op je hoofd zacht worden aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. De keuze om te praten laat ik bij jou als cliënt, het effect voor de behandeling blijft hiermee volkomen gelijk. Mijn boodschap is, vooral doen wat lichter voelt!

Hierdoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd.

Met Access Bars kom je tot rust en krijg je een ander zicht op negatieve ervaringen.

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van:

  • stress;
  • piekeren;
  • depressie;
  • pijn;
  • slecht slapen;
  • faalangst;
  • hooggevoeligheid;
  • lichamelijke klachten;
  • vermoeidheid;
  • migraine.

Ik wil benadrukken dat ik (in tegenstelling tot andere therapeuten) niet op de hoogte hoeft te zijn van je klachten, obstakels of problemen in je leven. Elk mens heeft een energetisch niveau in zijn wezen. Alleen heeft elke persoon zijn eigen manier om dit te ervaren, de energiebanen staat dan ook niet bij iedereen even ver open.

Tevens is wetenschappelijk aangetoond dat een Access Bars Sessie invloed heeft op het functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta). Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.

Te boeken vanaf 1,5uur voor € 75,-

Filmpje over het wetenschappelijk onderzoek naar de Bars ↑

Een ontspannen moment voor jezelf?

Boek nu een Access Bars behandeling voor rust, ontspanning en meer energie!