AromaTouch behandeling

De techniek;

Bij de AromaTouch techniek ligt de nadruk op de werking van de pure essentiële oliën van dōTERRA. Het is een massage met zachte wrijvingen en aanrakingen, de oliën doen het werk. Eigenlijk zegt het woord het al, TOUCH. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug en de voeten.

Wat is de AromaTouch behandeling:

AromaTouch is een ontspannende blend van cipres, pepermunt, marjolein, basilicum, grapefruit en lavendel. Verkwikkend en tegelijkertijd ontspannend. Het helpt spanningen te verlichten en is ideaal voor het gebruik in een massage. De Deep Blue zorgt voor een verzachtende werking op de spieren en gewrichten.

Waar helpt dit bij:

Dankzij hun pijnstillende, verdovende, ontstekingsremmende en krampwerende eigenschappen zijn de etherische oliën van dōTERRA bijzonder nuttig bij pijn. Ze bieden een interessant alternatief voor de klassieke pijnstillende geneesmiddelen.

Waar komt de aromatherapie vandaan:

Al ruim 3000 jaar voor Christus wisten de Chinezen dat vluchtige oliën, die in alle planten en bomen voorkomen, geneeskrachtige eigenschappen kunnen bezitten. De kennis over deze essentiële, aromatische of etherische oliën verspreidde zich vanuit China naar landen als India, Perzië en vooral Egypte.

Is aromatherapie bewezen?

Vooral in de periode van het jaar dat veel mensen verkouden zijn kunnen etherische geur oliën bewijsbaar preventief werken. Een schone binnenlucht met een discrete natuurlijke aromatisering werkt positief op onze gevoelswereld. Dit is in talrijke studies bewezen.

Te boeken vanaf 45 minuten voor € 60,-

Een ontspannen moment voor jezelf?

Boek nu een AromaTouch behandeling.

Breng jezelf weer in balans met AromaTouch!