Access Energetisch Facelift:

De Access Energetische Facelift is een diepgaand, en helend proces voor het gehele lichaam. Het is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en het hele lichaam terug te draaien. De zachte, kalmerende aanraking op het gezicht en de nek werkt samen met de cellen van jouw lichaam om het te herstellen, te verlevendigen en te verjongen.

Heb je wel eens dat je in de spiegel kijkt en de wallen onder je ogen zichtbaar zijn? Of vind je dat je er moe en oud uit ziet? Dan is een Energetische Facelift Class wellicht iets voor jou. We weten allemaal dat stress en ouderdom zichtbare tekens achterlaten in ons gezicht.
Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert de rimpeltjes en lijntjes. En dit alles zonder operaties, peelings of injecties en met behoud van je natuurlijke uiterlijk en mimiek.

Tijdens een Access Energetisch Facelift worden er maar liefst 32 verschillende energieën geactiveerd die niet alleen effect hebben op de huid maar ook op de onderliggende oorzaken van veroudering, waardoor je er anders uitziet, je anders gedraagt en je anders voelt! Zo kan het zomaar zijn dat je na de behandeling verbetering bemerkt in je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding en meer flexibiliteit. Veel mensen ervaren meer innerlijke rust en ruimte, een beetje alsof ze op een ontspannende vakantie zijn geweest.

Te boeken vanaf 1,5uur voor € 85,-

Een ontspannen moment voor jezelf?

Boek nu een Access Energetisch Facelift behandeling.

Jezelf ontladen van vermoeidheid, stress en blokkades