Reiki 1 & 2:

Reiki 1:

Reiki is een vorm van alternatieve therapie die meestal ‘energy healing‘ of gewoon ‘healing’ wordt genoemd. Energiegenezing wordt al eeuwenlang in verschillende vormen gebruikt. Voorstanders zeggen dat het effect heeft via de energievelden rond het lichaam.
Het ontstond in Japan in de 20e eeuw en zou de overdracht van universele energie via de handpalmen van de beoefenaar naar de patiënt mogelijk maken. Het wordt daarin ook wel aangeduid als handpalm-genezing of hands-on-genezing.

Een aantal feiten over Reiki
• Reiki is een vorm van energietherapie.
• Het gaat om de overdracht van energie door handen op het lichaam te leggen.
• Voorstanders zeggen dat het vele aandoeningen en emotionele toestanden kan behandelen.
• Kleine onderzoeken tonen aan dat Reiki de pijn licht kan verminderen, maar geen enkel onderzoek heeft aangetoond dat het effectief is bij de behandeling van ziekten.
• Het woord “Reiki” betekent “mysterieuze sfeer, een wonderbaarlijk teken”. Het komt van de Japanse woorden “rei” (universeel) en “ki” (levensenergie).
• Ondanks scepsis in sommige kringen groeit de populariteit ervan. Uit een onderzoek uit 2007 blijkt dat in de Verenigde Staten 1,2 miljoen volwassenen in het voorgaande jaar minstens één keer Reiki of een soortgelijke therapie hebben geprobeerd. Meer dan 60 ziekenhuizen in de V.S. zouden Reiki-diensten aanbieden aan patiënten.

Reiki 2:

Reiki 2 is een verdieping van de Reiki energie en werkt sterk door op het mentale niveau. De kracht van Reiki wordt nu aanzienlijk vergroot. Met Reiki 2 neemt de hoeveelheid energie die door je handen stroomt toe. Hoeveel hangt onder andere af van de mate waarin je in staat bent je blokkades op te lossen.

Te boeken per uur vanaf  € 50,-

Een ontspannen moment voor jezelf?

Boek nu een Reiki 1 of 2 behandeling.

Reiki herstelt de harmonie tussen lichaam en geest